Tečaji angleščine – nasveti

skupinsko učenje jezikaSe vam je že kdaj zgodilo, da ste se zagnano vrgli v učenje angleščine, a nazadnje ugotovili, da ste kupili mačka v žaklju, saj ste dobili nezanimiv program, nemotivirane učitelje in velike skupine, kjer ste le redko prišli do besede? Da bi pri naslednjem vpisu v tečaj angleščine lažje izbrali dobro šolo, smo za vas zbrali nekaj nasvetov, kako izbrati jezikovno šolo.

V rubriki Tečaj angleščine – nasveti vam svetujemo tudi, kako se čim bolje učiti angleščine, da bo vaše napredovanje hitro in učinkovito. Zagotovo je najpomembnejše, da si postavite cilj. Če imate cilj, ste bolj motivirani za učenje in lažje spremljate svoj napredek. Druga dva nasveta sta povezana s poslušanjem v angleščini n vztrajnim treningom. Učenje angleščine je namreč tek na dolgo progo. Preverite tudi, kateri tip učenca ste (vizualni, slušni …) in preberite, zakaj eden od najučinkovitejših načinov za učenje tujega jezika poslušanje.

Za tiste, ki se bodo »spopadli« z maturo, pa smo opisali Lingulin tečaj priprava na maturo iz angleščine in pripravili še nekaj nasvetov za lažje in učinkovitejše učenje angleščine na maturi.

In ne pozabite – v tečaj angleščine vlagate svoj čas in denar, zato svojo odločitev dobro pretehtajte. V Linguli vam nudimo brezplačen svetovalni pogovor, na katerem  vam bomo pomagali izbrati najustreznejši tečaj angleščine za vas.