Učenje angleščine – izpiti

Brez neprijetnih presenečenj

pisni del izpita

Učenje angleščine lahko zaključimo z mednarodnim izpitom. Če vas bo življenjska pot zanesla v tujino in bi radi svoje znanje angleščine čim bolj izpopolnili, lahko v Linguli opravljate pripravo na različne mednarodne izpite iz angleškega jezika.

Učenje angleščine je pogosto povezano z vprašanji o razliki med izpiti. Tistim, ki želijo živeti ali študirati v angleško govorečih državah, so namenjeni izpiti IELTS, FCE, CAE, CPE in TOEFL, poslovnežem izpiti BEC (Business English Certificates), finančnikom pa ICFE.

V skupini ali individualno?

V Linguli vam nudimo intenzivno pripravo na izpit, ki je ciljno usmerjena in je pika na i učenju angleščineNa izpita FCE in CAE se lahko pripravljate v skupini enkrat tedensko, 3 mesece. Pripravo na izpita IELTS in TOEFL pa se lahko opravljate individualno s paketi Gold, Sliver ali Bronze package.

Nasveti za učenje angleščine, ki vas pripelje do izpita

Zbrali smo nekaj nasvetov, kako se učinkovito pripraviti na izpit iz angleščine:

  • Izberite res dobro jezikovno šolo. Učenje angleščine naj vodijo izkušeni učitelji, ki dobro poznajo potek izpita.
  • Na izpit iz angleščine se dobro pripravite in redno obiskujte pripravljalni tečaj ter se tako izognite neprijetnim presenečenjem.
  • Samostojno pripravo svetujemo le tistim z veliko mero samodiscipline in z zelo dobrim znanjem angleškega jezika.

Individualno svetovanje

Pred začetkom tečaja opravite svetovalni pogovor in uvrstitveni test; le tako boste namreč ugotovili svojo stopnjo znanja angleščine in izbrali najprimernejši izpit. Individualno svetovanje za mednarodni izpit, ki traja približno uro in pol, zajema pisno in slušno preverjanje ter osebno svetovanje izkušenega profesorja, ki vam bo svetoval glede priprave na izpit. Svetovanje za mednarodni izpit znaša 39 EUR, znesek pa vam ob vpisu na tečaj v Linguli odštejemo od šolnine.

Ne pozabite – v učenje angleščine vlagate svoj čas in denar, zato izbiro jezikovne šole dobro pretehtajte. V Linguli vam nudimo svetovalni pogovor in uvrstitveni test (pisni in slušni), po katerem bomo skupaj izbrali za vas najustreznejši izpit iz angleščine in vas nanj tudi učinkovito pripravili.

Preberite več