Učenje angleščine – izpiti

Brez neprijetnih presenečenj

Mednarodni izpit je odličen zaključek učenja angleščine. Če vas bo življenjska pot zanesla v tujino in bi radi svoje znanje angleščine čim bolj izpopolnili, lahko v Linguli opravljate različne mednarodne izpite iz angleškega jezika.

Tistim, ki želijo živeti ali študirati v angleško govorečih državah, so namenjeni izpiti IELTS, FCE, CAE, CPE in TOEFL, poslovnežem izpiti BEC (Business English Certificates), finančnikom pa ICFE.

Še nekaj nasvetov za izbiro jezikovne šole, ki vas bo pripravila na izpit iz angleščine:

  • izberite res dobro jezikovno šolo in tečaj angleščine, ki ga vodijo izkušeni učitelji, ki dobro poznajo potek izpita,
  • pred začetkom tečaja opravite svetovalni pogovor in uvrstitveni test;  le tako boste namreč ugotovili svojo stopnjo znanja angleščine in izbrali najprimernejši izpit,
  • na izpit iz angleščine se dobro pripravite in redno obiskujte pripravljalni tečaj ter se tako izognite neprijetnim presenečenjem,
  • samostojno pripravo svetujemo le tistim z veliko mero samodiscipline in z zelo dobrim znanjem angleškega jezika.

pisni del izpita

Ne pozabite – v tečaj angleščine vlagate svoj čas in denar, zato izbiro jezikovne šole dobro pretehtajte. V Linguli vam nudimo brezplačen svetovalni pogovor in uvrstitveni test (pisni in slušni), po katerem bomo skupaj izbrali za vas najustreznejši izpit iz angleščine in vas nanj tudi učinkovito pripravili.

Preberite več