Tečaj angleščine za otroke – Mini Lingula

Tečaj angleščine za otroke je dolgoročna naložba, za katero bodo otroci staršem kasneje v življenju še kako hvaležni. Otroci na jezikovnem tečaju poleg tujega jezika usvojijo še veliko drugih spretnosti. Znanje jezika, kot je na primer angleščina, pa  jim lahko v prihodnosti odpre marsikatera vrata.

tečaj angleščine

Številne raziskave so pokazale, da je učenje tujega jezika koristno in učinkovito v kateremkoli obdobju.

Zakaj prav angleščina?

Angleščina je trenutno eden izmed najbolj razširjenih jezikov na svetu in nas, če hočemo ali ne, obkroža že skoraj na vsakem koraku. Poslušamo jo lahko na televiziji in radiu, jo beremo v časopisih, opazimo v številnih reklamah in se v njej večinoma sporazumevamo s tujci. Učenje angleščine je obvezno v osnovni šoli. Prav zato lahko da tečaj otrokom odlično znanje, ki jim bo pomagalo pri premagovanju težav v šol. Gledano na daljši rok pa je angleščina lahko tudi ključ do študija v tujini ali zaposlitve. Podjetja namreč pogosto iščejo ljudi, ki govorijo več jezikov, saj trg postaja vse bolj mednaroden. Znanje angleščine otrokom daje tudi možnost za pridobitev mednarodnih izkušenj in seveda olajša potovanja po svetu.

Zakaj je učenje jezikov dobro za otroke?

Ste že razmišljali, da bi svoje malčke vpisali na tečaj angleščine za otroke, a se bojite, da so za to še premajhni? Nikar! Številne raziskave so pokazale, da je učenje tujega jezika koristno in učinkovito v kateremkoli obdobju. Največ pozitivnih učinkov pa ima prav pri otrocih. Mlajši ko smo, bolj prožni so naši možgani pri učenju tujega jezika. In zato se otroci novega jezika naučijo veliko lažje kot starejše osebe. Učenje angleščine ali drugih tujih jezikov v zgodnjih letih pravzaprav spodbuja otrokove možgane in s tem poveča zmožnosti otrokovega intelektualnega razvoja.

V jezikovni šoli Lingula tečaje angleščine za otroke izvajajo odlični učitelji. Ti skrbijo, da so učne ure zanimive, in znajo motivirati otroke, da se radi vračajo po novo znanje.

Skozi učenje angleščine do drugih znanj

Osnovni namen tečaja angleščine za otroke je seveda to, da otroci usvojijo jezik. A zdaleč od tega, da bi bilo to edino znanje, ki ga bodo pridobili na tečaju. Ob učenju angleščine otroci hkrati pridobivajo besedišče v maternem jeziku in razvijajo svoje jezikovne spretnosti. Stik z novim jezikom otroci doživljajo kot neke vrste izziv. Zato sploh ne opazijo, da se poleg tega krepijo tudi njihove bralne sposobnosti in se z obiskovanjem tečaja tudi socialno razvijajo.

Tečaj angleščin, prilagojen otrokom

Tečaji angleščine za otroke v Linguli so zasnovani tako, da mlajši otroci jezik usvajajo skozi zgodbice, gibalne igrice, pesmi in druge interaktivne načine, s čimer razvijajo tudi svoje glasbene in ritmične sposobnosti. Malce starejši otroci znanje pridobivajo ob skrivnostnih zgodbah, ugankah in njim zanimivih temah, pri tem pa nevede spodbujajo tudi svoj intelektualni razvoj.

Smo vas prepričali o prednostih zgodnjega učenja jezika? Pokličite in se dogovorite za brezplačen umestitveni pogovor, na katerem se boste pogovorili, kateri tečaj bi bil najprimernejši za vašega otroka in pripeljali otroka na predstavitveno uro, da vidi, kako mu je všeč v način učenja v Linguli.