E-jezikovni tečaj angleščine – odlična izbira

Ob hitrem življenjskem tempu in pomanjkanju časa za redno obiskovanje tečaja ob določeni uri na določen dan je e-jezikovni tečaj angleščine dobra alternativa učenju v živo. Za računalnik sedete, ko imate čas in ste pripravljeni na učenje. Potrebujete le voljo in disciplino, saj ob sebi ne boste imeli učitelja, ki vas priganja in spodbuja.

tečaj angleščine

E-tečaj angleščine je odlična izbira za vse, ki ne morejo obiskovati tečaja v živo.

Zvok, slika in klepet

Z razvojem multimedije je učenje postalo še bolj zanimivo; pri e-jezikovnih tečajih lahko uporabljate video- in avdioposnetke ter privlačne interaktivne vaje, kjer lahko sproti preverjate pravilnost rezultata. Možnost klepeta in pošiljanja direktnih sporočil pa zagotavlja, da so učenci povezani z mentorjem.

Kadarkoli in kjerkoli

Največja prednost je zagotovo fleksibilnost pri izbiri časa za učenje: učenja jezika z e-tečajem se lahko lotite, ko želite – pred odhodom v službo, med kosilom ali zvečer pred spanjem, niti sredi noči ne boste nikogar motili. Prek aplikacije na telefonu lahko »ujamete« novo frazo, medtem ko se odpravljate na rekreacijo ali čakate na avtobus.

Fleksibilno učenje angleščine

Prednost e-učenja angleščine je tudi fleksibilnost. Sami namreč izbirate med splošnimi in poslovnimi temami, prav tako pa izbirate vsebine in oblikujete program, ki vam popolnoma ustreza. Ker trenirate, ko želite, sami izbirate tudi tempo učenja. Program namreč omogoča, da preživite neomejeno število ur ne glede na to, ali uporabljate e-učenje prek mobilnega telefona ali računalnika.

Samodisciplina? Sprejmete izziv?

Samodisciplina je lastnost, ki jo boste pri e-učenju še posebej potrebovali. Prav zato boste po prvih rezultatih na svoj dosežek še bolj ponosni. Če menite, da samostojno učenje ni dovolj, pa se lahko odločite za dodatne ure z mentorjem.

Najsodobnejši e-tečaj angleščine

Preizkusite, kako poteka učenje z najsodobnejšimi e-tečaji v jezikovni šoli Lingula. E-tečaj angleščine bo osvežil in utrdil vaše znanje angleščine.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.