Kako poteka tečaj poslovne angleščine?

Tečaj angleščine je dobra priložnost za razširitev besedišča, tečaj poslovnega jezika pa je namenjen razširitvi poslovnega besednega zaklada. Znajdete se v vrsti najpogostejših poslovnih situacij – na poslovnem sestanku, pogajanjih, sestanku, poslovni predstavitvi …

tečaj angleščine

Nadgradite svoje poslovno besedišče.

Aktualne in zanimive teme

Preberete vrsto aktualnih poslovnih člankov iz  Financial Timesa in drugih časopisov ter revij. Ob prebiranju člankov in diskusijah o zanimivih temah (globalizacija, trženje …) lahko dobite praktične ideje za svoje delo, podjetje oziroma kariero. Mimogrede skozi pogovor trenirate tudi slovnico, predvsem tisto, ki je pomembna v poslovnih pogovorih – na primer pogojni stavki (za pogajanja), modalni glagoli (da smo dovolj vljudni) in podobno.

Kaj se na tečaju poslovnega jezika naučimo?

Večina tečajnikov se želi na tečaju poslovnega jezika naučiti:

  • samozavestno in tekoče govoriti v tujem jeziku,
  • komunicirati na naraven način,
  • vprašati oz. preveriti, če kaj ni popolnoma jasno,
  • v pogovoru hitro odreagirati,
  • jasno izražati.

Na tečaju poslovne angleščine v Linguli vsak tečajnik pripravi vsaj eno kratko poslovno predstavitev. Skupine so majhne, z največ 8 udeleženci, in tako res pridete do besede. Predavatelji vam ne »prodajajo« teorije, ampak se učite s primeri praktičnih poslovnih situacij.

E-šola poslovne korespondence

Posebna ugodnost ob odločitvi za tečaj poslovnega jezika v Linguli je brezplačna 4-tedenska e-šola poslovne korespondence, s katero lahko učinkovito izboljšate svoje poslovne dopise in e-sporočila.

Tečaj angleščine v Linguli je idealna priložnost za pogovor v tem praktičnem jeziku. Če bi radi vedeli, kje z učenjem začeti, se dogovorite za svetovalni pogovor. Svetovali vam bomo, kateri tečaj poslovne angleščine je za vas najprimernejši.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali.