Kako poteka tečaj poslovne angleščine?

Tečaj angleščine je dobra priložnost za razširitev besedišča, tečaj poslovnega jezika pa je namenjen razširitvi poslovnega besednega zaklada. Znajdete se v vrsti najpogostejših poslovnih situacij – na poslovnem sestanku, pogajanjih, sestanku, poslovni predstavitvi …

tečaj angleščine

Nadgradite svoje poslovno besedišče.

Aktualne in zanimive teme

Preberete vrsto aktualnih poslovnih člankov iz  Financial Timesa in drugih časopisov ter revij. Ob prebiranju člankov in diskusijah o zanimivih temah (globalizacija, trženje …) lahko dobite praktične ideje za svoje delo, podjetje oziroma kariero. Mimogrede skozi pogovor trenirate tudi slovnico, predvsem tisto, ki je pomembna v poslovnih pogovorih – na primer pogojni stavki (za pogajanja), modalni glagoli (da smo dovolj vljudni) in podobno.

Praktična uporaba

Na tečaju poslovnega jezika boste usvojili tudi najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja. To je npr. komunikacija po telefonu, kako pripraviti poslovno predstavitev, pisati e-sporočila, small talk …. Poslovni besedni zaklad pa boste obogatili tudi s prebiranjem člankov in revij.

Kaj se na tečaju poslovnega jezika naučimo?

Večina tečajnikov se želi na tečaju poslovnega jezika naučiti:

  • samozavestno in tekoče govoriti v tujem jeziku,
  • komunicirati na naraven način,
  • vprašati oz. preveriti, če kaj ni popolnoma jasno,
  • v pogovoru hitro odreagirati,
  • jasno izražati.

Na tečaju poslovne angleščine v Linguli vsak tečajnik pripravi vsaj eno kratko poslovno predstavitev. Skupine so majhne, z največ 8 udeleženci, in tako res pridete do besede. Predavatelji vam ne »prodajajo« teorije, ampak se učite s primeri praktičnih poslovnih situacij.

E-šola poslovne korespondence

Posebna ugodnost ob odločitvi za tečaj poslovnega jezika v Linguli je brezplačna 4-tedenska e-šola poslovne korespondence, s katero lahko učinkovito izboljšate svoje poslovne dopise in e-sporočila.

Najsodobnejši tečaj angleščine

Tečaj angleščine v Linguli je idealna priložnost za pogovor v tem praktičnem jeziku. Če bi radi vedeli, kje z učenjem začeti, se dogovorite za umestitveni pogovor. Svetovali vam bomo, kateri tečaj poslovne angleščine je za vas najprimernejši.