Tečaj poslovne angleščine – odlična naložba

Za tečaj angleščine se velikokrat odločimo zaradi svoje poklicne ali poslovne kariere, recimo zaradi zahtev v službi, pridobitve zaposlitve doma ali v tujini, navezovanja poslovnih stikov s tujci … Najprimernejša izbira v tem primeru je tečaj poslovne angleščine, saj ima poslovni jezik svoje zakonitosti. Žal se tega marsikdo ne zaveda, s tem pa ne škoduje le sebi, ampak tudi podjetju, v katerem dela. Da boste v službi čimbolj učinkoviti, vam priporočamo tečaj poslovne angleščine.

tečaj angleščine

Na tečajih poslovne angleščine se posvečamo specialnemu besedišču.

Angleščina kot uradni poslovni jezik

Živimo v globalni družbi, ki od nas zahteva tudi sporazumevanje v tujem jeziku. Največkrat je to angleščina, ki med drugim velja za uradni jezik letalstva, medicine in znanosti, v njej pa pogosto poteka tudi vsa ostala poslovna komunikacija. Tečaj angleščine v poslovne namene nedvomno prinaša veliko prednost, saj s tem pokažemo ambicioznost, profesionalnost in pripravljenost na trdo delo za doseganje ciljev.

Naložba v prihodnost

Marsikdo meni, da bo znanje splošne angleščine zadostovalo za poslovno komunikacijo, a to žal ni res. Na tečajih poslovne angleščine se posvečamo specialnemu besedišču in tematikam, značilnim za delovno okolje, kar vam omogoča ustreznejše in natančnejše sporazumevanje s poslovnimi partnerji, strankami ali celo bodočim delodajalcem. Na spletu najdemo nešteto primerov neposrečenih elektronskih sporočil, ki so rezultat podcenjevanja pravilne rabe angleščine v poslovnem svetu – v najslabšem primeru nas lahko stanejo tudi posla. Tečaj poslovne angleščine zato ni breme, ampak predvsem dobra naložba, ki nam lahko odpre marsikatera vrata.

Tečaj poslovne angleščine v Linguli

Če bi tudi vi radi usvojili veščine poslovnega sporazumevanja, se dogovorite za umestitveni pogovor v jezikovni šoli Lingula. Svetovali vam bomo, kateri tečaj angleščine je za vas najprimernejši. Izkušeni predavatelji vam bodo pomagali razširiti besedišče in vas dobro pripravili na pogovor v najpogostejših poslovnih situacijah.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.