Tečaji angleščine – nasveti

Za pravo izbiro tečaja

skupinsko učenje jezikaSe vam je že kdaj zgodilo, da ste se zagnano vrgli v učenje angleškega jezika, a nazadnje ugotovili, da ste kupili mačka v žaklju, saj ste dobili nezanimiv program, nemotivirane učitelje in velike skupine, kjer ste le redko prišli do besede?

Da se zgodba ne bi ponovila tudi pri naslednjem vpisu v tečaj angleščine, smo za vas zbrali nekaj nasvetov, kako izbrati pravo jezikovno šolo, kjer boste za svoj denar dobili največ.

V rubriki Tečaj angleščine – nasveti vam svetujemo tudi, kako se čim bolje učiti angleščine, da bo vaše napredovanje hitro in učinkovito. Preverite, kateri tip učenca ste (vizualni, slušni …) in preberite, zakaj eden od najučinkovitejših načinov za učenje tujega jezika poslušanje.

Za tiste, ki se bodo »spopadli« z maturo, pa smo poleg našega maturitetnega angleškega tečaja pripravili še nekaj nasvetov za lažje in učinkovitejše učenje angleščine na maturi.

In ne pozabite – v tečaj angleščine vlagate svoj čas in denar, zato svojo odločitev dobro pretehtajte. V Linguli vam nudimo brezplačen svetovalni pogovor, na katerem bomo skupaj izbrali najustreznejši tečaj angleščine za vas.