BEC – izpit iz poslovne angleščine

Bi radi nadgradili svoje učenje angleščine z mednarodnim izpitom iz poslovne angleščine? BEC je eden od najpogostejših mednarodnih izpitov.

učenje angleščine

Uspešna komunikacija je v poslovnem svetu zelo pomembna.

Zakaj na mednarodni izpit iz poslovne angleščine?

Izpiti iz poslovne angleščine potekajo na treh ravneh znanja (BEC Preliminary, BEC Vantage in BEC Higher) in so zasnovani kot preizkus angleščine, ki se jo uporablja v poslovnem svetu. Izpiti BEC so mednarodno priznani. Lahko jih uveljavljate kot potrdilo, da ste sposobni učinkovite rabe jezika v poslovnem okolju.

Predhodne izkušnje na poslovnem področju niso pogoj za opravljanje izpita.

Komu je namenjen?

Izpit je namenjen odraslim posameznikom (od 16 let dalje), ki še študirajo poslovne vede, so na začetku svoje poslovne kariere ali tistim, ki že delajo v stroki.

Kako izpit izgleda?

Na izpitu se preverja vaše znanje poslovne angleščine na štirih področjih: bralno razumevanje, pisno izražanje, poslušanje in ustni del, ki je sestavljen iz treh delov. Pisni del izpita lahko opravljate na izpitnem centru v papirnati obliki ali prek računalnika. Ustni del je vedno »v živo«.Če vas zanima več o poteku ustnega dela izpitov BEC, si preberite članek.

Učenje angleščine: več kot le učenje slovnice

Pomoč pri pripravi vam nudimo tudi v Linguli – s  specializiranimi tečaji, ki povsem prilagojeni vašemu uspešnemu opravljanju izpita. Učenje angleščine in priprava na izpit bosta z Lingulinimi izkušenimi učitelji veliko lažja.

Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.