Cambridge Juniors, tečaji za najstnike

Kako povezati hobi z angleščino?

Tečaj angleščine poteka v središču Cambridgea v prostorni viktorijanski stavbi v bližini starega mestnega jedra, supermarketa in vseh pomembnejših povezav – železniške in avtobusne postaje …
select-english

Kako poteka angleščina v programu Cambridge Juniors?

Program Cambridge Juniors je namenjen najstnikom med 14. in 17. letom. Pouk poteka štiri ure na dan v dopoldanskem času. Popoldnevi in večeri pa so rezervirani za športne dejavnosti, ples, igro in zabavo.

Tečajniki obiščejo Cambridge in si ogledajo enega najbolj znamenitih kolidžev King’s College. Odpravijo se tudi na celodnevni izlet v London, preizkusijo se v puntingu (priljubljeni rekreaciji na reki Cam) … Ob večerih pa seveda ne gre brez karaok, diska, showa talentov in druge zabave.

Angleščina in hobi: English Plus Science / Art / Musical Theatre

Kot že samo ime programa pove, gre za super kombinacijo učenja jezika in dodatnih dejavnosti. Tečajniki lahko izberejo 10 ur pouka angleščine, 10 ur pa namenijo svojemu najljubšemu hobiju ali se preizkusijo v nečem novem: znanosti, likovnem ustvarjanju ali glasbi in dramski igri.

English Plus Musical Theatre: učitelji plesa bodo s tečajniki vadili glasbeno in plesno točko iz enega izmed znanih muzikalov.

English Plus Musical Theatre: učitelji plesa bodo s tečajniki vadili glasbeno in plesno točko iz enega izmed znanih muzikalov.

Kje otroci bivajo?

Otroci, vključeni v program Cambridge Juniors, lahko izbirajo med nastanitvijo pri družini ali v hiši z več otroki.

Sobe so svetle in urejene.

Sobe so svetle in urejene.

V eni izmed hiš med poletnimi počitnicami biva po okoli 12 otrok. Prijetna in urejena družinska hiša je le dva semaforja oddaljena od šole. Za otroke skrbi prijazen par v štiridesetih letih, ki otrokom pripravlja vse obroke, po želji opere perilo, po večernih organiziranih dejavnostih (plesih, karaokah) pa jih tudi pospremi od šole do doma. Otroci bivajo v eno- ali dvoposteljnih sobah in si delijo kopalnice. Dokaz, da se otroci dobro počutijo, je kup fotografij, razglednic, pisem in drobnih daril v zahvalo, ki sta jih oskrbnika hiše obesila po kuhinji in jedilnici.

Skrb za varnost otrok

Otroci imajo določeno »policijsko uro« (curfew), ob kateri se morajo vrniti domov, če pa se dejavnosti zavlečejo pozno v večer, ju par, ki skrbi zanje, vedno pospremi do doma. V hiši skrbnika vodita zapisnik prihodov in odhodov, vsakič ko gre kdo na tečaj ali izlet, se mora vpisati v seznam. Tako sta oskrbnika vedno vesta, kje je kdo.

Tečaj angleščine v tujini: spregovorite samozavestno

Tečaj angleščine v tujini vas bo opremil z besediščem, ki vam bo prišlo prav za brezskrbno preživljanje oddiha v angleško govorečih krajih.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.